Lady GaGa’s macabere naaktfoto’s voor homoblad (zie foto’s)


Lady GaGa weet altijd wel te shockeren. Vorige week deed nog het nieuws de rondte dat ze zowel een hij als zij zou zijn, een hermafrodiet dus, nadat er een filmpje verscheen waarop er wat onder haar jurkje vandaan bungelde. Nu weet ze wederom te shockeren met een naaktfotosessie voor het homomagazine OUT.

In de shoot is ze volledig naakt te zien en poseert ze onder meer naast een skelet en in een begraafplaats setting. Ook poseert ze vrijwel onherkenbaar en halfnaakt als mummie. Haar geslachtsdeel of -delen blijven in de shoot echter verborgen. Zie alle foto’s van de shoot op de website www.out.com

Foto: www.out.com

Lees ook:De SM-foto’s van Lady GaGa
Lees ook:De FHM foto’s van Christina Curry!
Lees ook:Christina Curry uit de kleren op Twitter
Lees ook:Christina Curry poseert naakt voor ‘stiefmoeder’ (zie foto!)
Lees ook:De Playboy-foto’s van Heidi Montag (zie foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>