‘Ehm… jeuk? Simon?’ Simon le Bon wordt oud!

Simon le Bon was ooit het idool van vele meisjes in de jaren ’80, maar inmiddels heeft ook dit popidool de leeftijd van 50 jaar bereikt. En dat is te zien. Tijdens zijn vakantie met vrouw Yasmin le Bon en Sardinie werd Simon gespot met flink wat extra kilootjes. Tja, en als je dan jeuk hebt, moet je krabben natuurlijk. Maar dat is nog niet alles…

Deze week vierde zijn dochter Amber le Bon haar 20e verjaardag bij een strandclub op Ibiza. Terwijl iedereen flink feestte, bracht Simon het grootste deel van de tijd door op een van de loungebanken. Tja, je wordt ouder papa. Zie de foto’s hier.

Lees ook:Dochter Simon le Bon tekent contract met River Island
Lees ook:Koningin Beatrix is vandaag 72 geworden
Lees ook:Christina Curry uit de kleren op Twitter
Lees ook:Nick Schilder (Nick & Simon) wordt vader!
Lees ook:Jan Smit wordt weer papa!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Ehm… jeuk? Simon?’ Simon le Bon wordt oud!

  1. Pingback: Wham! Andrew Ridgeley wordt (kaal en) oud | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>