Video: Interview met Paris Jackson’s mogelijke biologische vader

Mark Lester gaf gisteren een interview aan Today Show over de mogelijkheid dat hij de biologische vader zou kunnen zijn van Paris Jackson, de dochter van Michael Jackson. In hetzelfde interview laat hij weten dat hij zelfs mogelijk de vader van alle kinderen van Jackson zou kunnen zijn… Mark nam zelfs zijn dochter mee om de vergelijking te laten zien tussen zijn eigen dochter en Paris. Zie het filmpje hieronder.

Lees ook:Is Mark Lester de vader van Paris Jackson?
Lees ook:Michael Jackson’s dokter de vader van zijn kids?
Lees ook:Arnold Klein toch de vader van kids Michael Jackson?
Lees ook:Macaulay Culkin de vader van zoon Jackson!
Lees ook:Zie de kinderen van Michael Jackson zonder hun maskers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>