Karen Damen (K3) is zwanger!


Karen Damen, de rode zangeres van K3, en Antony Van der Wee van The Ditch verwachten hun eerste kindje. De zwangerschap is nu drie maanden ver en verloopt probleemloos. Karen & Antony zijn in de wolken met dit blije nieuws.

Antony: “Uiteraard ben ik heel gelukkig, Karen wordt zonder twijfel de meest fantastische mama van de wereld en ik ga mijn best doen om de beste papa te zijn.”

Karen: “Ik probeer al 2,5 jaar aan Antony uit te leggen hoe graag ik hem zie… dit is voor mij het mooiste bewijs van mijn liefde voor hem.”

Karen en Antony zijn diep ontgoocheld over de manier waarop het nieuws gisteren uitlekte. Deze unieke kans om het mooiste nieuws uit hun leven zelf aan vrienden en familie te vertellen, krijgen ze nooit meer terug.

Het koppel wil nu in alle rust de komst van hun eerste kindje voorbereiden. Studio 100 bevestigt dat de plannen van K3 ongewijzigd blijven. Er komen dit najaar zoals gepland shows en een nieuwe K3 CD… met de nieuwe K natuurlijk!

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Zoontje voor Karen Damen van K3!
Lees ook:Kathleen verlaat K3!
Lees ook:Voormalig K3-zangeres Kathleen getrouwd
Lees ook:Dochter voor Kane-gitarist Dennis van Leeuwen
Lees ook:Sonja Bakker is zwanger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>