Take That’s Mark Owen stapt in het huwelijksbootje

Take That-zanger Mark Owen gaat eindelijk trouwen met zijn vriendin Emma Ferguson. Het stel zal deze winter op een geheime lokatie trouwen. De lokatie van het huwelijk zal zelfs voor de gasten, inclusief mede Take Thatters Gary Barlow, Howard Donald en Jason Orange, een geheim blijven tot op de dag zelf…

Het wordt een kleine, besloten huwelijksfeest. Het paar zou slechts zo’n vijftig gasten uit hebben genodigd. Er gaan geruchten dat ook Robbie Williams een uitnodiging zou hebben ontvangen. Alle gasten moeten naar een geheim lokatie komen, alwaar ze opgehaald zullen worden en naar de uiteindelijke lokatie gebracht zullen worden.

Enkele tijdschriften hebben het stel geld geboden om een exclusief verslag te doen van de huwelijksdag, maar Mark en Emma willen het huwelijk graag prive houden. De twee waren al verloofd in 2006, maar door de geboortes van hun kinderen Elwood (3) en Willow Rose (9 maanden) was dit tot op heden uitgesteld.

Lees ook:Mark Owen (Take That) trouwt vandaag!
Lees ook:Jeroen van der Boom trouwt op 10 juli in Gerona
Lees ook:Dochtertje voor Take That-ster Mark Owen
Lees ook:Video: Take That’s Mark Owen getrouwd!
Lees ook:Jan Smit heeft Liza ten huwelijk gevraagd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>