‘Jan Smit wordt vader’

Het zou een hele sensatie zijn als het waar is, maar volgens weekblad Story zou Liza, de vriendin van Jan Smit reeds twee maanden zwanger zijn! Hiermee zou volgens het blad voor Jan een lang gekoesterde wens is vervulling gaan. De zanger zou namelijk al heel lang een kindje willen.

Tijdens zijn relatie met Yolanthe Cabau van Kasbergen had Jan het vaak over zijn kinderwens. “Jan bleef maar zeuren over een baby. We werden er soms gek van. Nog kort voor de breuk zei hij tegen Yolanthe: ‘Ik wil een kind van je’. Hij wilde zo graag dat ze zwanger zou raken”, vertelde Jennifer Cooke, een vriendin van Yolanthe, eerder in het blad.

Manager Jaap Buijs heeft de zwangerschap nog niet bevestigd. Liza Plat heeft al een dochtertje, Fem van 1 jaar, met haar ex-man Wim Visscher. Er gingen eerder al geruchten dat Jan ook wel eens de vader van Fem zou kunnen zijn.

Lees ook:Jan Smit baby? “WAT EEN BULLSHIT!”
Lees ook:Jan Smit in gevecht met ex Liza!
Lees ook:Jan Smit’s vriendin Liza zwanger?
Lees ook:Dit is de nieuwe vriendin van Jan Smit! (zie foto)
Lees ook:Moeder Volendamse Liza: “Liza was ook zonder Jan weggegaan”

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Jan Smit wordt vader’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>