Michael Jackson begraven (zie foto’s en video!)

Vannacht (Nederlandse tijd) is Michael Jackson dan eindelijk begraven op Forest Lawn Cemetery in Los Angeles. De plechtigheid begon anderhalf uur later dan geplanned. Dit omdat de naaste familieleden laat arriveerden op de begraafplaats. Onder de aanwezigen veel celebs, zoals Lisa Marie Presley, Liz Taylor, Barry Bonds en Macaulay Culkin. Na afloop van de begrafenisplechtigheid ging de familie rechtstreeks vanuit Forest Lawn Cemetery naar Villa Sorriso Ristorante, een Italiaans restaurant in Pasadena om herinneringen op te halen aan het leven van Michael. Zie hieronder enkele foto’s en video’s.

Lees ook:‘Michael Jackson wordt NIET begraven op Forest Lawn!’
Lees ook:Macaulay Culkin de vader van zoon Jackson!
Lees ook:Begrafenis Michael Jackson definitief op 29 augustus
Lees ook:Michael’s lichaam in graftombe Berry Gordy
Lees ook:Begrafenis Jackson uitgesteld naar 3 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>