Miss World Netherlands niet blij met naakte Carmen Kool


Zoals te verwachten viel is de organisatie Miss World Netherlands niet bepaald te spreken over de Playboy-reportage van Miss Nederland Carmen Kool, waar van we eerder deze week de foto’s toonden. De organisatie neemt afstand van de Playboy-foto’s, maar er worden nog geen stappen ondernomen tegen Carmen.

In een statement laat de organisatie weten: 

“Tegen de uitdrukkelijke zin van de organisatie van Miss World Netherlands is Carmen Kool, de huidige Miss World Netherlands, voor het oktobernummer van maandblad Playboy volledig uit de kleren gegaan. Aangezien dit niet in overeenstemming is met de uitgangspunten van Miss World Netherlands neemt de organisatie hierbij afstand van deze nietsverhullende actie.
Carmen Kool, op 1 augustus 2008 uitverkoren als Nederlandse inzending voor Miss World 2009, heeft verzuimd de organisatie van Miss World Netherlands in te lichten over haar afspraken met de Nederlandse Playboy. De niets aan de verbeelding overlatende reportage in het mannenblad kwam voor de organisatie dan ook als een complete verrassing. Een onaangename verrassing ook, aangezien deze naaktreportage volledig indruist tegen de uitgangspunten van de Miss World organisatie. Aan deze uitgangspunten heeft Carmen Kool zich nadrukkelijk gecommitteerd toen zij Miss World Netherlands 2008 werd.
De organisatie van Miss World Netherlands heeft besloten vooralsnog geen stappen te ondernemen. Wel neemt de organisatie met klem afstand van deze reportage die zij van geen enkele klasse vindt getuigen en die dan ook geheel op persoonlijke titel van Carmen Kool staat. De organisatie zou het echter wel grote klasse vinden als Carmen Kool de gage die ze voor deze naaktreportage heeft ontvangen, ter beschikking stelt aan het Jeugdsportfonds; het goede doel waarvoor ze uit hoofde van haar Miss World Netherlands titel tevens ambassadrice is.”

Wij denken dat Carmen nu in ieder geval heeft wat ze wilde hebben: aandacht. En de bewuste Playboy, die zal vast zeer goed verkopen…

Foto: Playboy

Lees ook:Miss World Netherlands verliest titel na naaktfoto’s
Lees ook:Miss Nederland naakt in Playboy (zie foto’s!)
Lees ook:Miss Engeland levert haar titel in na vechtpartij!
Lees ook:Exclusieve avondjurken Miss World Nederland gestolen
Lees ook:Miss Engeland te dik voor de catwalk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>