Christina Aguilera tot bloedens toe geslagen door vader!


Christina Aguilera werd op haar vierde jaar tot bloedens toe geslagen door haar vader, omdat hij een dutje wilde doen en zij teveel herrie maakte. Dit schokkende verhaal vertelt Christina in een documentaire aan E!

De popster en haar moeder Shelly Kerns doen hun verhaal over de mishandelingen van vader en sergeant Fausto in de documentaire. Haar moeder vertelt hierin Christina onder het bloed te hebben aangetroffen. Dit incident was de laatste druppel voor moeder Shelly, die besloot haar man te verlaten met Christina en haar andere dochter Rachel.

Christina vertelt in de documentaire slechte herinneringen te hebben aan de gevechten en ruzies in haar ouderlijk huis. Ze voelde zich niet veilig thuis en vol onmacht. Haar vader Fausto heeft meerdere malen om vergiffenis gevraagd, maar Christina kan het gem niet vergeven. In 2002 ontkende Fausto nog dat hij zijn familie mishandelde. Hij verklaarde wel veel ruzies met zijn ex-vrouw te hebben gehad, maar de kinderen nooit met een vinger heeft aangeraakt. Het huwelijk van de ouders van Christina strandde in 1989.

Zie hieronder een deel van de documentaire op E!

Lees ook:De moeder van Joran van der Sloot spreekt
Lees ook:Patricia Paay probeert Christina te koppelen aan Popstars Bart
Lees ook:Nicolette Kluijver na Playboy nu ook bloot in Viva
Lees ook:Adam Curry reageert via Twitter op dochter Christina
Lees ook:Christina Curry geeft pikante shoot FHM toe!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Christina Aguilera tot bloedens toe geslagen door vader!

  1. onbekend

    ik weet precies hoe zij zich voelt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>