Tatum Dagelet en Jennifer de Jong herenigd


De Brutale Meiden uit de jaren ’90 komen weer samen: in het RTL 4-programma ‘Let’s Dance’ gaan zij zaterdag 26 september voor Kika een dansact uit de musical ‘Chicago’ opvoeren. Tatum Dagelet en Jennifer de Jong hadden jarenlang hun eigen programmareeks getiteld ‘Brutale Meiden’, die in 2005 nog een vervolg kreeg, ‘Brutale Moeders’.

Zaterdag aanstaande concurreren zij met onder meer Dries Roelvink (Ricky Martin in ‘Livin’ La Vida Loca’), Jochem van Gelder (Boney M met Daddy Cool) en Catherine Keyl (Britney Spears in ‘Baby One More Time’) voor een plaats in de (halve) finale.

In het door Carlo Boszhard en Irene Moors gepresenteerde ‘Let’s Dance’ doen BN’ers een wereldberoemde dansact na, bekend van videoclips, speelfilms en musicals. De kijker kan stemmen wie er op zaterdag 17 oktober in de finale moet staan. De opbrengsten hiervan gaan naar de Stichting Kinderen Kankervrij (Kika).

John Williams (Beyoncé), Jody Bernal (Justin Timberlake), het ‘Eigen Huis & Tuin’-team (Madonna) en het 538-team (‘Lady Marmelade’) hebben zich al rechtstreeks gekwalificeerd voor de finale. Tijl Beckand (Austin Powers), Inge de Bruin (Michael Jackson), Viola Holt & Willibrord Frequin (JK Wedding Entrance) en Renate Verbaan (Christina Aguilera) kunnen zich hiervoor nog via de halve finale op zaterdag 10 oktober plaatsen.

Foto: Wikimedia

Lees ook:Inge de Bruijn wint Let’s Dance
Lees ook:Geen geheim voor de sterren
Lees ook:Eerste deelnemers finale Eurovisie Songfestival bekend
Lees ook:De ‘nippleslip’ van Nathalie
Lees ook:Radio 538 DJ’s in jarretels!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tatum Dagelet en Jennifer de Jong herenigd

  1. Pingback: Tatum Dagelet en Jennifer de Jong doen Chicago | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>