Pamela Anderson in de schulden

Pamela Anderson heeft een aantal flinke schulden. Onlangs bleek dat ze nog $252,360 (zo’n 177.000 euro) aan inkomsten moet betalen, maar nu blijkt ook een aannemersbedrijf nog een flink bedrag van de rondborstige blondinde te moeten krijgen. Het gaat om een bedrag van $674,043 (456.000 euro).

Het gaat om een openstaande rekening van haar huis in Malibu dat vorig jaar werd verbouwd. Het bedrijf Bruder Construction heeft inmiddels een incassobureau ingeschakeld om de vordering te innen. Er zou mogelijk beslag op haar woning gelegd kunnen worden, wat in zou kunnen houden dat Pam nog heel wat langer in een trailer zal moeten blijven wonen. Tja, de crisis slaat ook in Hollywood keihard toe…

Lees ook:Financiele problemen voor Marco Borsato
Lees ook:Conny laat beslag leggen op huis Hans Breukhoven
Lees ook:Estelle legt beslag op panden Ruud Gullit
Lees ook:Hessing wordt Louwman Exclusive Cars
Lees ook:‘Beslag op rekening Wesley en Yolanthe’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>