Khloe Kardashian en Lamar Odom’s huwelijk (de foto’s!)

Stel, je kent elkaar een maand en dan… ga je trouwen! Natuurlijk, only in Hollywood. Khloe Kardashian en Lamar Odom deden het afgelopen zondag. Ze gaven elkaar het ja-woord in Beverly Hills na een relatie van maar liefst een maand. En dit terwijl LA-Lakers voetballer Lamar nog maar net zijn relatie van maar liefst tien jaar had verbroken met Liza Morales, met wie hij nooit trouwde en twee kinderen heeft.

Het huwelijk is in sneltreinvaart op touw gezet, de trouwring was op het nippertje op maat gemaakt en de uitnodigingen lagen een dag voor de trouwerij op de deurmat van de gasten. Het koppel stapte in het huwelijksbootje in de aanwezigheid van 250 gasten, onder wie de zusjes van Kloe; Kim en de zwangere Kourtney, die in paarse jurken voor bruidsmeisjes speelden. Ook haar halfzusjes, Kelly Osbourne, actrice Lauren London en basketballer Kobe Bryant waren van de partij. Zie hieronder enkele foto’s.

Lees ook:Caroline Tensen ten huwelijk gevraagd
Lees ook:Video: kerkelijk huwelijk Prins Albert en Charlene
Lees ook:Nicolette Kluijver stiekem getrouwd
Lees ook:Relatie Badr Hari en Estelle in zwaar weer?
Lees ook:Hoogzwangere Nicolette Kluijver uit de kleren (zie video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>