Kylie heeft een triootje…


‘Kylie heeft een triootje’, zouden zo je gedachten kunnen zijn bij bovenstaande foto voor haar reclamecampagne voor haar nieuwe mannengeur Inverse. Maar als je goed kijkt zie je dan Kylie Minogue niet met twee mannen op de foto staat, maar beide heren gewoon haar vriendje model Andres Velencosco zijn. De twee zijn inmiddels al twee jaar samen.

Lees ook:Model Daisy Fuentes gaat vreemd met ex
Lees ook:Georgina Verbaan heeft nieuwe vriend (zie foto’s)
Lees ook:Nederlands Elftal gaat los in Brazilië (zie foto’s!)
Lees ook:Win het album van The Overtones!
Lees ook:Rosie is Victoria’s Secret sexy Valentijnbabe (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>