George Michael is weer single!

George Michael is na een relatie van dertien jaar met Kenny Goss weer single. De breuk schijnt echter niet recentelijk gebeurd te zijn, de twee gingen al rond de kerst uit elkaar. De 50-jarige lover van George zou de zanger gedumpt hebben nadat deze voor de zoveelste keer werd aangehouden voor bezit van drugs eind vorig jaar.

George Michael zou een aardige klap door de split hebben opgelopen. Hij zou een groot deel van zijn tijd in bed en wietrokend doorbrengen. Hij komt zelden de deur nog uit en speelt vooral veel games. Kenny zou voorafgaand aan de breuk George al meerdere malen gewaarschuwd hebben dat zijn gedrag de relatie zou kunnen opbreken. De twee zouden een open relatie hebben gehad, maar Kenny was daar niet erg gelukkig mee. Michael werd 11 jaar geleden gearresteerd in een openbaar toilet in Beverly Hills toen hij probeerde sex te hebben met een undercover agent.

Begin 2006 werd hij ook al gearresteerd voor bezit van drugs en vijf maanden later werd hij gesnapt in de bosjes met een vrachtwagenchauffeur. In 2007 werd hij ook van de weg gehaald voor rijden onder invloed, waardoor hij twee jaar zijn rijbewijs kwijtraakte. Deze kreeg hij dit jaar mei weer terug, maar werd in augustus weer dronken of onder invloed van drugs achter het stuur aangetroffen. Kortom, het gaat niet al te best met de zanger die in de jaren ’80 deel uitmaakte van het duo Wham!

Bron: Dailymail.co.uk

Update 21:00: Volgens George Michael zelf is er geen sprake van een breuk tussen hem en Kenny. Kenny zou slechts enige tijd in Dalles verbleven zijn, waar hij een gallery heeft. Ontkenningsfase of is er echt niets gaande?

Lees ook:George Michael’s toestand niet meer kritiek
Lees ook:Zie de total loss Range Rover van George Michael
Lees ook:Boy George moet 15 maanden de cel in
Lees ook:Olcay Gulsen en Edgar Davids uit elkaar
Lees ook:Daphne Bunskoek en Wessel van Diepen uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>