Boobytrap presentator Felice Damiano (55) overleden


De Vlaamse tv-persoonlijkheid Felice, die in het echt André (Dré) Steegmans heette, is vannacht in zijn slaap overleden aan een hartinfarct. Hij werd vorige week 55 jaar. De tv-presentator is vooral bekend onder zijn pseudoniem Felice Damiano of kortweg Felice.

Felice debuteerde op 1 september 1985 in het radioprogramma “Het Genootschap” van Luk Saffloer op BRT 2, het latere Radio 2. In 1992 begon hij met Herwig Van Hove voor de VRT het kookprogramma “1000 seconden”, dat meer dan 10 jaar op het scherm zou komen. Het meest bekend is Felice van “Het Swingpaleis”, een programma dat hij van 1996 tot 2006 presenteerde op de VRT. En in Nederland kennen we hem vooral van Boobytrap, dat hij twee seizoenen presenteerde.

Lees ook:DJ Jeroen Soer (56) overleden aan hartaanval
Lees ook:TV-personality Lous Haasdijk (71) overleden
Lees ook:Boney M-boegbeeld Bobby Farrell (61) overleden
Lees ook:Presentator Herman Emmink (86) overleden
Lees ook:Dave’s Column: Het Gooi…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boobytrap presentator Felice Damiano (55) overleden

 1. gerben

  was toch een echte topper,we zullen je missen,
  55 jaar,en nu houdt het al op.
  familie heel veel sterkte

  Gerben

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>