Jan Smit opgenomen in ziekenhuis na concert


Lieten we gisteren nog weten dat het weer stukker beter ging met Jan Smit, lijkt het nu toch niet al te best te gaan met de Volendamse zanger. Hij zou nu opgenomen zijn in het ziekenhuis voor zijn oorontsteking!

Het lijkt er op dat Jan toch iets te veel hooi op zijn vork heeft genomen. Gisteren stond hij, welliswaar onder de pijnstillers, nog met Marco Borsato & Friends op het podium, maar daarna ging het verre van goed met de zanger. Hij kreeg ernstige hoofdpijn en er kwam bloed uit zijn oor. In Volendam bezocht Jan zijn huisarts. Deze stuurde Jan door naar het ziekenhuis, waar hij vanochtend werd opgenomen. Hij ligt in het ziekenhuis aan het infuus, omdat de antibioticakuur niet aansloeg. Zijn optredens zijn in ieder geval tot en met zondag gecancelled.

Zie hieronder beelden van Jan tijdens het concert van gisteravond op YouTube.

Lees ook:George Michael in kritieke toestand
Lees ook:Hans Kazan in ziekenhuis na hartaanval
Lees ook:Moeder Rene Froger overleden
Lees ook:Koninklijke familie bezoekt gewonden Apeldoorn
Lees ook:Dochter Gary Barlow geboren

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jan Smit opgenomen in ziekenhuis na concert

  1. Pingback: Frank Boeijen vervangt Jan Smit bij Borsato & Friends | Glamour

  2. Pingback: Ondertussen op Twitter… | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>