Hind, Frits Sissing en Tim Akkerman ook in ‘Wie is De Mol?’


Gisteren lekten er al drie namen, maar nu zijn dan alle deelnemers voor de nieuwe serie Wie is De Mol bekend. De deelnemers van de tiende editie van Wie Is De Mol? zijn bekend: Hind Laroussi, Tim Akkermans, Kim Pieters, Barbara Barend, Loretta Schrijver, Manuel Venderbos, Sanne Vogel, Arjen Lubach, Erik van der Hoff en Frits Sissing zijn de deelnemers aan het programma

Ondanks dat Tim Akkermans vrouw Stephanie afgelopen zomer hoogzwanger was van zoontje Denne reisde de zanger toch af naar de mysterieuze bestemming (volgens bronnen is dit Japan) voor het tiende seizoen van het AVRO-programma Wie is De Mol? Het programma is pas vanaf 7 januari te zien op televisie. Geruchten gaan dat ook Karel van de Graaf en Angela Groothuizen een gastrol in dit programma zal hebben. Zie hier de groepsfoto van de deelnemers.

Wie is De Mol? is één van de drie kanshebbers van de Gouden Televizier-Ring, die vanavond uitgereikt gaat worden. Het programma moet het opnemen tegen Boer zoekt vrouw en Gooische Vrouwen. Ook Glamourblog is aanwezig bij het Televizier-ring Gala, dus de komende dagen uitgebreid verslag van deze glamouravond…

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Winnaars Televizier prijzen bekend, Gooische Vrouwen grote winnaar!
Lees ook:Genomineerden Televier sterren en ring bekend
Lees ook:Het Gouden Televizier Ring Gala in foto’s
Lees ook:De TV Kantine winnaar Televizier Ring 2010
Lees ook:Video: Gouden Televizier-Ring voor Voetbal International

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>