Sterren Kerststerrencircus bekend


Jochem van Gelder, Humberto Tan, Jan Keizer, Wendy van Dijk, Najib Amhali, Leco van Zadelhoff, Do, Leontine Borsato en Derek Ogilvie zijn de sterren die tot nu toe bekend zijn die aan het Kerststerrencircus mee zullen doen.
Het kerststerrencircus wordt dit jaar door Wendy van Dijk en Najib Amhali gepresenteerd. Leco van Zadelhoff en Leontine Borsato gaan samen een act doen dit jaar. Ook zangeres Do zou dit jaar haar kunsten vertonen in de piste, maar of dat door gaat is nog maar de vraag. Do is al een aantal weken ziek en denkt dat ze de Ziekte van Pfeiffer heeft. Als ze op tijd hersteld is, zal ze ook meedoen.

Vorig jaar presenteerde Wendy samen met Beau van Erven Dorens het circusspektakel, maar door Beau’s overstap naar SBS moest er gezocht worden naar een nieuwe presentator. Najib Amhali neemt het presentatiestokje van Beau over. Najib is ambassadeur van KidsRights en dat is het goede doel dat dit jaar aan het programma is gekoppeld.

Bron: RTL Boulevard

Lees ook:Beau naar SBS!
Lees ook:Zoontje Najib Amhali geboren: Noah
Lees ook:Najib Amhali wordt papa
Lees ook:Bijzondere foto Oh Oh Barbie opgedoken!
Lees ook:‘Sylvie van der Vaart gaat vreemd!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>