Huwelijksproblemen voor Estelle en Ruud Gullit?

Het gonsde al eerder van de geruchten dat het niet goed zou gaan tussen Estelle en Ruud Gullit. Ze werden enkele maanden terug al hevig ruziemakend gespot in een restaurant en volgens diverse media loopt hun huwelijk op de klippen. Zelfs de vader van Estelle heeft dit nu bevestigd.

Alhoewel dat niet heel erg veel waarde heeft, want Estelle heeft al jaren geen contact meer met haar vader Henny Cruijf. In weekblad Story zegt hij: “Ik wéét dat zij huwelijksproblemen hebben. Mijn netwerk is heel groot en dit is wat ik hoor. Ik hoop dat ze hun problemen weten te overwinnen, maar dat het niet goed gaat is vrijwel zeker.” Henny denkt echter niet dat de huidige problemen iets te maken hebben met ontrouw. Estelle en Ruud zijn al maanden niet meer samen op feestjes verschenen in ieder geval. Wordt vervolgd…

Lees ook:Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden
Lees ook:Dit is Margaritha, de nieuwe vriendin van Ruud Gullit!
Lees ook:Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen
Lees ook:‘Ruud Gullit ging meerdere malen vreemd’
Lees ook:Estelle geeft Badr Hari niet op!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Huwelijksproblemen voor Estelle en Ruud Gullit?

  1. Pingback: Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>