Johnny Depp vangt 23 miljoen voor nieuwe Pirates film


We hebben weer een grootgeldverdiener gevonden: Hollywoodster Johnny Depp. Hij krijgt namelijk minimaal 23 miljoen euro voor de laatste Pirates of the Caribbean film die nog gemaakt gaat worden. Hiermee wordt Depp de bestbetaalde acteur ooit wanneer hij terugkeert op het witte doek als Captain Jack Sparrow voor de vierde film in deze serie.

De 23 miljoen is het “start-bedrag” voor Depp, want als de film een gigantische box-office hit wordt, wat wel in de verwachting ligt, dan zal zijn salaris nog hoger oplopen. Johnny Depp verslaat met dit gigantische salaris acteurs als Tom Cruise, Tom Hanks en Mel Gibson die gemiddeld 20 miljoen vangen voor een film. Johnny kreeg 17 miljoen voor de derde Pirates film, Dead Man’s Chest. In totaal hebben de films hem zo’n slorige 55 miljoen opgeleverd.

Helaas zullen Keira Knightley en Orlando Bloom niet terugkeren in de nieuwe aflevering van de piratenfilm. Er gaan wel geruchten dat Penelope Cruz een hoofdrol krijgt in de film. In de film zal terug geblikt worden op Jack Sparrow’s jonge jaren.

Bron: The Sun

Lees ook:Johnny Depp en Vanessa Paradis uit elkaar
Lees ook:Keira Knightley gaat topless voor Chanel!
Lees ook:Johnny Depp ‘bloot’ op de cover van GQ
Lees ook:River Phoenix laatste film bijna 20 jaar na zijn dood klaar
Lees ook:Kylie Minogue verloor 7,3 miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>