Christina Curry geeft pikante shoot FHM toe!


Het hele weekend gingen er al geruchten dat Christina Curry in navolging van haar moeder Patricia Paay die in de komende Playboy zal prijken, schaars gekleed op de foto zal gaan voor FHM. Nu heeft Christina dit zelf ook toegegeven. De fotoshoot zal deze week nog plaatsvinden…

Op haar Twitteraccount laat Christina weten: “Well seeing as the cats out of the bag now…YES I will be doing the dec/jan issue of FHM! shooting this week. Sneaky little dutch people”. Zondag ontkende Patricia nog dat haar dochter uit de kleren zou gaan voor FHM. Ze zei van niets te weten, maar het wel goed te keuren. Voor een reportage in Playboy vindt ze haar dochter nog wat te jong. In FHM staan de modellen schaars gekleed en in Playboy geheel naakt. Moeder Paay staat over twee weken al in Playboy, op de FHM met Christina moeten we nog ietsje langer wachten, zij staat in het december/januari nummer van FHM dat half december verschijnt.

Foto: Twitter

Lees ook:Eerste beelden fotoshoot Christina Curry voor FHM!
Lees ook:Eerste beelden Playboy shoot Patricia Paay
Lees ook:Playboy met Patricia Paay het best verkocht!
Lees ook:Christina Curry poseert naakt voor ‘stiefmoeder’ (zie foto!)
Lees ook:Patricia Paay probeert Christina te koppelen aan Popstars Bart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>