Robbie Williams in Melkweg Amsterdam, de eerste beelden!


Vanavond gaf Robbie Williams een exclusieve showcase in de Melkweg in Amsterdam. Een select gezelschap van ca 1.000 fans mocht hierbij aanwezig zijn, want kaarten voor dit intieme optreden werden niet verkocht. Vanavond om 22:30 kun je kijken naar een speciale uitzending van RTL Boulevard met speciale gast Robbie Williams. Deze werd eerder vandaag opgenomen. Zie op You Tube ook videobeelden van het concert.

Foto’s: Stephanie Pistel

Lees ook:Video: Robbie Williams in X-Factor
Lees ook:Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)
Lees ook:Take That concert geannuleerd door voedselvergiftiging Robbie
Lees ook:Robbie Williams’ nieuwe single Bodies (zie video!)
Lees ook:Robbie Williams vertoont diva-gedrag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>