Playboy tycoon Hugh Hefner overleden?


Is Hugh Hefner dood? Je zou er bijna in geloven als je alle berichten in diverse internetmedia en op Twitter voorbij ziet komen. Hugh Hefner, de grote man achter het Playboy imperium zou volgens deze geruchten vandaag overleden zijn. Hij is natuurlijk met zijn 83 jaar niet de jongste meer, maar gelukkig… het gaat slecht om een gerucht.

Het lijkt dus een grap te zijn, zoals eerder met onder meer Britney Spears, Matt Damon en Rick Astley uitgehaald werd. Hugh Hefner, ook wel Hef genoemd, zou nog springlevend en wel in in zijn Mansion in California zitten met zijn drie jonge blonde vriendinnen, waaronder een tweeling: Karissa en Kristina Shannon en Crystal Harris. Vier uur geleden reageerde hij nog op Twitter. Hefner’s ex Kendra Wilkinson is overigens op dit moment aan het bevallen van een zoontje. Deze werd pas rond 25 december verwacht.

In 1985 had Hefner een kleine hersenbloeding en ging hij wat rustiger aan doen. Zijn dochter Christie nam daarna wat van zijn taken in het Playboy emperium over. Zij trad begin dit jaar af. Gelukkig is Hefner nog springlevend, want dat zou wel een flinke domper zijn op alle rumour rond de Playboyreportage van Patricia Paay, die overigens de oudste vrouw ooit is die voor Playboy poseerde en slechts 23 lentes jonger is dan Hef.

Lees ook:Hugh Hefner viert 83e verjaardag!
Lees ook:Zoontje voor Playmate Kendra Wilkinson
Lees ook:Playboy-topvrouw Christie Hefner stapt op
Lees ook:Te oud voor Hugh Hefner
Lees ook:Hugh Hefner gooit tweeling uit de Playboy Mansion

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Playboy tycoon Hugh Hefner overleden?

  1. Pingback: Zoontje voor Playmate Kendra Wilkinson | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>