Robbie Williams blundert weer bij X Factor


Voor de tweede keer ging Robbie Williams de mist in tijdens de live-uitzending van X-Factor. Zijn vorige optreden was min of meer zijn comeback op de Britse televisie en dat was niet bepaald een succes. Hij zong vals en het publiek was niet echt te spreken over zijn optreden. Tijd voor een revanche zou je dus zeggen.

Gisteren kreeg Robbie de kans om het weer goed te maken, want hij mocht samen met kandidaat Olly zijn nummer “Angels” zingen. Het eerste gedeelte zong Olly alleen en later zou Robbie het vergezellen. So far, so good, maar toen zette Robbie de tekst te vroeg in. Hij probeerde dit op te vangen door Olly een hand te geven en alsnog op het juiste moment de tekst in te zetten. Ai… zie de beelden hier. Er gaan geruchten dat Robbie misschien jurylid wordt in de nieuwe serie X Factor. Dat kan hij wellicht beter doen dan zingen in de show…

Overigens mochten alle finalisten een duet doen met een bekende popster. Zo zong Joe samen met George Michael het nummer “Don’t let the sun” en zong Stacey samen met Michael Buble het nummer “Feeling Good”. Stacey moest helaas het strijdtoneel verlaten, waardoor de finale zal gaan tussen Joe McElderry en Olly Murs.

Lees ook:McCartney, Williams, Buble én George Michael in finale X-Factor
Lees ook:Coldplay, The Killers, Bono én Gary Barlow zingen samen! (filmpjes)
Lees ook:Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)
Lees ook:Robbie Williams werkt weer samen met Take That!
Lees ook:Video: Robbie Williams in X-Factor

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Robbie Williams blundert weer bij X Factor

 1. ellen

  Zijn eerste optreden was een groot succes maar werd door de pers ten onrechte afgekeurd, niet door het publiek.
  De pers moet altijd iets te zeuren hebben!
  En het tweede optreden was ook geweldig.
  Oke hij begon een beetje te vroeg maar hij zal de muziek niet gehoord hebben boven het applause uit.
  Kom op zeg, vertel eens iets positiefs over Rob!
  Hij is een geweldige zanger/entertainer en kijkt eens hoe enthousiast hij is in X-factor over Olly.
  Of is het een regel dat de pers altijd negatief is over iemand?

    /   Reply  / 
 2. thomas

  oh come on, zo erg was het niet serieus! ik vond het juist grappig hoe robbie williams corrigeerde.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>