Breuk Bridget Maasland en Pepijn definitief


Eind oktober liet Bridget Maasland weten dat zij en haar vriend Pepijn tijdelijk uit elkaar zouden gaan, maar inmiddels lijkt de breuk definitief. Er is weinig kans dat het nog goed komt tussen de twee. Gelukkig gaan ze nog wel goed met elkaar om, zodat zoon Mees zowel papa als mama kan zien. Pepijn werkt ook nog steeds bij de productiemaatschappij van Bridget.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Bridget Maasland en Pepijn uit elkaar!
Lees ook:Ex Bridget Maasland, Pepijn Padberg, wordt weer vader!
Lees ook:‘Bridget Maasland getrouwd in Vegas’
Lees ook:Doet Johnny de Mol het met Bridget Maasland?
Lees ook:Relatiebreuk Bridget Maasland geen stunt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>