De boobjob van Nicolette van Dam


De makers van De Grote Woonwens zijn blijkbaar niet tevreden met het formaat van de borsten van Nicolette van Dam, want gisteren tijdens de uitzending kreeg ze plots een stuk grotere borsten. Dat is nog eens een goedkope boobjob! En nee, het is geen geintje dat op het Internet is aangepast. Dit is gisteren echt zo uitgezonden!

De montage werd twee dagen achter elkaar door 2 verschillende editors gedaan. Een van de editors dacht een leuk grapje achter te laten voor de andere editor, maar het grapje is per ongeluk toch op de uitzendtape terechtgekomen. En daardoor keken de kijkers toch wel vreemd op toen de borsten van Nicolette live groeiden… zie de video!

Foto: Angel Mulder

Lees ook:De Playboy foto’s van Nicolette Kluijver
Lees ook:Nicolette Kluijver na Playboy nu ook bloot in Viva
Lees ook:De Playboyfoto’s van Nicolette Kluijver!
Lees ook:Nicolette van Dam is zwanger!
Lees ook:Simona Halep heeft borsten laten verkleinen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>