Brittany Murphy (32) overleden

Actrice Brittany Murphy is zondag op 32-jarige leeftijd aan een hartstilstand overleden. Haar echtgenoot, scenarioschrijver Simon Monjack, belde het alarmnummer, waarna de actrice met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Maar de jonge actrice, onder meer bekend van de films Clueless, Eight, 8 Mile, Just Married en Sin City, overleed nog voor de aankomst bij het Ceders-Sinai Medical Center in Los Angeles.

De uit de staat Atlanta afkomstige Murphy begon op jonge leeftijd te acteren in televisieseries. In 1995 werd ze een bekend filmactrice dankzij haar rol in Clueless, waarin ze met Alicia Silverstone speelde. Ze sprak ook de stemmen voor verschillende tekenfilms in, zoals Happy Feet. Brittany had in 2002 een relatie met acteur Ashton Kutcher, die met haar in de film Just Married speelde. Hij reageerde op zijn Twitter op haar dood: “Vandaag is de wereld een beetje zonneschijn verloren”.

De omstandigheden rond haar dood zijn wel een beetje vreemd, want haar echtgenoot heeft verzocht geen autopsie uit te voeren op haar lichaam. Probeert hij iets te verbergen?

Lees ook:Dood Brittany Murphy geen misdrijf, wel medicijnen
Lees ook:Poster ‘dode’ Brittany Murphy teruggehaald
Lees ook:Brittany Murphy op kerstavond begraven op Forest Lawn
Lees ook:Hollywooddiva Liz Taylor (79) overleden
Lees ook:Miley Cyrus overleden?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Brittany Murphy (32) overleden

  1. Pingback: Miley Cyrus overleden? | Glamour

  2. Dhr. D.W. Kievit

    RIP

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>