Dood Brittany Murphy geen misdrijf, wel medicijnen

Er zou geen sprake zijn van een misdrijf bij de plotselinge dood van de 32-jarige Brittany Murphy. Een patholoog-anatoom die het lichaam van de Amerikaanse actrice Brittany Murphy onderzoekt, laat weten dat er geen sporen van letsel of verwonding zijn gevonden. De lijkschouwer hoopt de autopsie maandag af te ronden.

Er zal ook gekeken worden naar de aanwezigheid van drugs of alcohol in het lichaam. Er werd wel een grote hoeveelheid medicijnen gevonden in het huis van de actrice en haar man Simon Monjack. De resultaten van die onderzoeken zijn pas over enkele weken beschikbaar.

Murphy overleed zondag op 32-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Haar echtgenoot, scenarioschrijver Simon Monjack, belde het alarmnummer, waarna Murphy met spoed naar een ziekenhuis werd vervoerd. Ze overleed onderweg in de ambulance. Haar man wilde geen autopsie op het lichaam, wat een en ander natuurlijk verdacht maakt. Er is besloten toch autopsie op het lichaam uit te voeren en men heeft huiszoeking gedaan.

Lees ook:Brittany Murphy (32) overleden
Lees ook:Brittany Murphy op kerstavond begraven op Forest Lawn
Lees ook:Poster ‘dode’ Brittany Murphy teruggehaald
Lees ook:Mrs Slocombe (Molly Sugden) overleden
Lees ook:Miley Cyrus overleden?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>