Villa Jeroen van der Boom te koop (zie foto’s!)


Jeroen van der Boom heeft zijn villa in Laren te koop gezet. De villa van de Toppers-zanger staat te koop voor iets meer dan 1,3 miljoen. Het huis bestaat uit 7 kamers waaronder 4 slaapkamers en 1 badkamer en ligt aan de rand van de dorpskern van Laren.

De hoge woon-/eetkamer heeft een vide, licht eiken vloerdelen en verschillende dubbele deuren. De schitterende houten en rvs keuken heeft een hardstenen vloer. Het huis werd in 2005 door Jeroen en zijn vrouw Dani gekocht voor 805.000 euro en werd in 2008 gerenoveerd. Het stel had al langer verhuisplannen. Blijkbaar hebben zij nu iets anders op het oog en staat hun woning officieel in de verkoop. Geinteresseerd? Zie alle informatie en de foto’s van de villa hier.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Villa John Ewbank en Vivian te koop (zie foto’s!)
Lees ook:Oom Kate Middleton zet villa Ibiza te koop
Lees ook:Villa uit ‘De Gelukkige Huisvrouw’ te koop (zie foto’s)
Lees ook:Moet GTST acteur Ferri Somogyi vrezen voor fans die zijn huis komen bekijken?
Lees ook:Villa Marilyn Monroe te koop

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Villa Jeroen van der Boom te koop (zie foto’s!)

 1. Ikke

  Ikke vind het geen stijl dat alles zo op straat komt te liggen, in Funda staat geen eigenaar getoond en nu is alles ineens bekend. Ook BN-ers hebben recht op privacy of nou mr vanderBoom is of de Koningin, ik vind dit te ver gaan.

    /   Reply  / 
 2. mijzelf

  ik vind het belachelijk dat dit bekent word gemaakt!! vind het van de zotte Jeroen verdient ook zijn privacy en ik vind niet dat dit via jullie bekent moet worden gemaakt

  DUS IK ZEG VERWIJDEREN DIT BERICHT BELACHELIJK!!!

    /   Reply  / 
 3. ikke

  yes yes gelukt!!
  het huis van jeroen staat niet meer op funda!!
  hij heeft ook recht op privacy.

    /   Reply  / 
 4. Angel Mulder Auteur

  Het huis is gewoon verkocht, daarom staat het niet meer op Funda. Het was binnen een week verkocht, misschien wel met dank aan berichten als deze ;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>