Susan Sarandon en Tim Robbins na 23 jaar uit elkaar!

Niet zulk gezellig nieuws zo vlak voor de feestdagen. Een Hollywood-koppel zal zijn kerst alleen moeten vieren. Actrice Susan Sarandon en acteur Tim Robbins zijn uit elkaar. Het stel was 23 jaar bij elkaar.
Voor het stel is het echter al oud nieuws, want ze gingen al eerder dit jaar uit elkaar en hebben het stil gehouden. Het was een van de langstlopende Hollywood-relaties. In de zomer kwam daar een eind aan. Sarandon (63) en Robbins (51) omtmoetten elkaar op de set van de film Bull Durham en hebben samen twee zoons; Jack (20) en Miles (17). Susan heeft ook nog een dochter, Eva, uit een eerdere relatie mer regisseur Franco Amurri. Sarandon en Robbins trouwden nooit.

Lees ook:Martijn Krabbe en Amanda gaan scheiden!
Lees ook:Sabia en Khalid Boulahrouz gaan ook scheiden!
Lees ook:Scheiding voor dieetgoeroe Sonja Bakker
Lees ook:Tygo Gernandt en Eva van Wijdeven uit elkaar
Lees ook:Vrouw van zanger Paul Young keert na 3 jaar terug

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Susan Sarandon en Tim Robbins na 23 jaar uit elkaar!

  1. Pingback: 2009: De Break-Ups | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>