Charlie Sheen vals beschuldigd door eigen vrouw

Brooke Mueller, de vrouw van acteur Charlie Sheen, heeft opgebiecht dat ze haar man eerste kerstdag ten onrechte heeft laten arresteren voor huiselijk geweld. De 32-jarige Brooke Mueller weigert nog langer met de politie te praten. Sheen is inmiddels weer een vrij man, hij was al op borgtocht vrij.
De 44-jarige acteur was vrijdag na een uit de hand gelopen ruzie met zijn vrouw in de boeien geslagen in het Amerikaanse skioord Aspen, nadat Mueller het alarmnummer had gebeld met de mededeling dat ze door haar echtgenoot was mishandeld. De acteur mocht na het betalen van een borgsom van ongeveer 6000 euro de gevangenis verlaten. Sheen werd eerder veroordeeld voor het mishandelen van zijn ex-vrouw Denise Richards. Sheen en Mueller hebben samen een tweeling, die begin dit jaar geboren zijn.

Uit bloedonderzoek was al gebleken dat beiden alcohol hadden genuttigd, maar het promilage van Mueller bleek vele malen hoger. Ze was stomdronken was toen ze de politie belde. Inmiddels hangt haar een aanklacht boven het hoofd wegens het valselijk beschuldigen van haar echtgenoot. Een gezellige kerst moet dat geweest zijn voor die twee…

Lees ook:Charlie Sheen gaf half miljoen uit aan hoeren en coke
Lees ook:Einde in zicht voor Dennis Hopper
Lees ook:Playboy Model of the Year schuldig aan mishandeling
Lees ook:Naaktfoto Brooke Shields verwijderd uit museum
Lees ook:Zeven jaar voor doodsteken vriend Kim Feenstra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>