Wesley Sneijder heeft Yolanthe ten huwelijk gevraagd!


Het gaat nu allemaal wel erg snel. Dit voorjaar gingen Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen uit elkaar en nu zou Wesley Sneijder haar al ten huwelijk hebben gevraagd. Dit zou onderweg in het vliegtuig naar Dubai gebeurd zijn.

Het stel had met zo’n 35 vrienden en familieleden een vliegtuig gehuurd om naar het luxe Dubai af te reizen om daar Oud en Nieuw te vieren in het luxe Atlantis Hotel. In het vliegtuig is Wesley voor Yolanthe op de knieen gegaan. Yolanthe zou ‘ja’ gezegd hebben. Dit meldde Albert Verlinden vanavond in RTL Boulevard. Hij zou de tip per telefoon hebben gekregen. Wanneer Wesley en Yolanthe in het huwelijksbootje stappen, is nog niet duidelijk. De tortelduifjes willen eerst even genieten van hun dagen in Dubai voordat ze het nieuws gaan toelichten.

Toevallig kwamen de twee al eerder vandaag in het nieuws doordat Johan Derksen in een column keihard uithaalde naar Wesley en Yolanthe met de titel “Wesley Sneijder loopt zijn lul achterna”.

Lees ook:Beelden Yolanthe zoenend met Wesley Sneijder
Lees ook:Anouk en Rossana ‘weddingplanners’ van Yolanthe en Wesley
Lees ook:Beelden van zoenende Yolanthe en Wesley Sneijder! Zie ze hier!
Lees ook:Yolanthe op stap met zoontje Wesley Sneijder
Lees ook:Yolanthe met Wesley naar Ibiza?

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Wesley Sneijder heeft Yolanthe ten huwelijk gevraagd!

 1. Monique

  Zo, dat is inderdaad erg snel. Scherpe column van Johan Derksen! Ik mag dat wel.

    /   Reply  / 
 2. Johan

  Yolanthe komt op al het geld af. Je weet hoe dom ze is!
  Wesley Sneijder is verliefd, hij loopt zijn lul achterna.
  Scheiden doet lijden Wesley. Je kind is er de dupe van.

    /   Reply  / 
 3. Laatbloeier

  Inderdaad wel snel en meteen weer negatieve reacties. Ik ben ook geen fan van Yolanthe, maar er is ook zoiets als leven en laten leven.

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Anouk en Rossana ‘weddingplanners” van Yolanthe en Wesley | Glamour

 5. mirjamma

  leuk voor ze gefeliciteerd jolanthe en sneijder de beste voeballer jij en boularouz en arjen robben jullie passen echt bij elkaar

    /   Reply  / 
 6. Sanne

  Binne drie jaar zijn ze gescheiden! gewoon ook omdat ze te snel gaan, en Yolante alleen maar wesley aan de haak heeft geslagen om zijn geld. net zoals ze deed bij Jan smit. maarja hij is verliefd en ziet dus alles nog door een roze bril.

    /   Reply  / 
 7. sam

  hoi hihi gefiliciteert ik ben fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihihihhihhihihihhihihihih

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>