Video: Mariah Carey dronken bij Award uitreiking

Altijd leuk, dronken sterren… Mariah Carey had duidelijk iets te veel champagne op en was flink dronken tijdens de uitreiking op het Palm Springs International Film Festival, Maar ze is tenminste wel zo eerlijk om het toe te geven. Ze kreeg een award voor haar rol in de film Precious. Zie de video van TMZ hieronder.

Lees ook:Doutzen geeft kerst-striptease
Lees ook:Mariah Carey koopt huis zieke Farrah Fawcett
Lees ook:Sterren in Cannes
Lees ook:Video: Meryl Streep doet een ‘Assepoestertje’
Lees ook:Glamourcam: Heidi Klum’s Halloween Party

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>