Madonna terug naar ex Sean Penn?

Keert Madonna terug bij haar ex Sean Penn? De twee werden door splashnewsonline.com samen gespot… Madonna werd gezien toen ze naar het St. Regis hotel in New York ging waar ze een dinner date had met haar ex Sean Penn. Uiteraard was de diva daar zonder haar toyboy Jesus Luz.

De zangeres en haar ex, acteur Sean Penn, aten samen bij het Adour by Alain Ducasse restaurant, waar ze bijna vier uur samen doorbrachten. Sean Penn is sinds kort ook weer vrijgezel, dus hadden de twee een geheime rendez-vous of gewoon een vriendschappelijke date? Madonna heeft laten weten nog altijd van haar ex te houden, ondanks de tubulente relatie die ze destijds hadden.

Lees ook:Video Madonna: Trouwen? Ik word nog liever door een trein overreden
Lees ook:Guy Ritchie dates supermodel Elle Macpherson
Lees ook:Katie Price had ‘date’ met 77-jarige multimiljonair
Lees ook:Rachel Hazes weer vrijgezel
Lees ook:Video: Michelle Obama gespot met… Bono!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Madonna terug naar ex Sean Penn?

  1. vilmar

    grote fout

      /   Reply  / 
  2. vilmar

    sean pean is niet echt goed voor haar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>