Vierde huwelijk Patsy Kensit wankelt alweer

Ze zijn nog maar acht maanden getrouwd, maar nu al wankelt het huwelijk tussen Patsy Kensit en haar vierde echtgenoot Jeremy Healy alweer. De actrice en haar man zouden midden in crisisgesprekken zitten na ontelbare ruzies.

Het begon te rommelen in het huwelijk voor kerstmis. Sindsdien heeft het stel een aantal fikse ruzies gehad en volgens een bron in de Engelse krant The Sun staat het huwelijk op springen. Zelf een vakantie naar een zonnig oord kon het huwelijk niet fixen.

Patsy heeft al drie mislukte huwelijken op haar naam staan. Ze trouwde in 1988 met Big Audio Dynamite zanger Dan Donovan, waarvan ze in 1991 scheidde. Een jaar later trouwde ze met Simple Minds zanger Jim Kerr, waarvan een zoon heeft, James, en ze in 1996 scheidde. Oasis zanger Liam Gallagher was de volgende in her rijtje. Van hem kreeg ze zoon Lennon en ze waren van 1997 tot 2000 getrouwd. In april van dit jaar trouwde ze met Jeremy.

Lees ook:Weer een huwelijk! Vier maal is scheepsrecht?
Lees ook:Weer scheiding voor Sonja Silva
Lees ook:Zoon Kurt Russell en Goldie Hawn ijshockeyt in Groningen
Lees ook:Na scheiding Toyboy voor Ivana Trump?
Lees ook:Wesley Klein treedt op tijdens huwelijk Yolanthe en Wesley

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>