La Mer populair bij de sterren


Ook zo benieuwd welke verzorgingsproducten de sterren gebruiken? Hoe komen zij aan hun gladde huidje en schitterende looks, voor zover ze niet met botox of andere fillers gespeeld hebben natuurlijk? Nou, we kunnen je in ieder geval melden dat veel sterren verknocht zijn aan La Mer. Vooral bekend om de Creme de La Mer, maar tegenwoordig hebben zij een hele uitgebreide lijn producten van reiniging tot verzorging van het hele lichaam.

Benieuwd welke Nederlandse sterren gebruik maken van deze ‘wondercreme’? Naar verluid zijn dit ondere andere de zusjes Klemann (Lois Lane), Trijntje Oosterhuis, Marit van Bohemen, Irene van de Laar, Robine van der Meer, Lone van Roosendaal, Renate Verbaan, Monique van de Ven, Fabienne de Vries én Wendy van Dijk.

Sinds deze maand zijn er drie nieuwe producten verkrijgbaar van La Mer: The Cleansing Foam (80 euro), die kalmerende en anti-irriterende stoffen bevat. The Hydrating Facial (250 euro voor een set van 6 stuks), een luxe masker, dat je huid binnen enkele minuten oppept en verzorgt. The Regenerating Serum (260 euro) is volgens het merk het nieuwe krachtmiddel tegen veroudering. Deze bevat een hoge concentratie van de bekende Miracle Broth van La Mer. Deze werd vorige maand op de Miljonair Fair gelanceerd.

Lees ook:Win een luxe set van Bio’Crown t.v.w. 50 euro!
Lees ook:Geen geheim voor de sterren
Lees ook:Win een Glamourous lipgloss van freshMinerals
Lees ook:Leica introduceert M9-P ‘Edition Hermès’ in Berlijn
Lees ook:Win Australian Gold Vintage Gold twv 159 euro!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>