Johnny Depp ‘bloot’ op de cover van GQ


Omdat de dames ook wel eens wat willen… Johnny Depp staat met ontbloot bovenlijf op de cover van GQ Magazine, die precies over een week in de winkel ligt. De foto werd gemaakt door Patrick DeMarchelier. Depp staat niet zonder reden op de cover van het tijdschrift. Hij staat bovenaan de lijst van meest stijlvolle mannen ter wereld voor 2010. Andere mannen op de lijst zijn onder meer Robert Pattinson, David Beckham and Jay-Z. Zie de cover hieronder.


Lees ook:Victoria Beckham op cover Harper’s Bazaar
Lees ook:Victoria Beckham naakt (en zwanger) op cover Vogue
Lees ook:Yolanthe weer de meest sexy vrouw van Nederland
Lees ook:Ronald de Boer is boos op Quote
Lees ook:Cristiano Ronaldo had sex met minstens 80.000 vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>