Wesley krijgt reallife soap

Dit jaar pakken ze het bij SBS deze keer wat anders aan om te zorgen dat de Popstars winnaar niet in de vergetelheid raakt. Winnaar Wesley Klein krijgt namelijk zijn eigen reallife soap. Vanaf a.s. zaterdag zijn de belevenissen van Wesley op televisie te volgen.

In het programma Popstars Wesley: Op weg naar de top zal Wesley de komende vier weken gevolgd worden door een camera. Wesley heeft geen geheimen voor het publiek en zijn hele familie én schoonfamilie zal dan ook voorbij komen in de reallife soap. Zijn vriendin Nellie is zwanger. Zie overigens de hele clip van zijn single You Raise Me Up hieronder.

Lees ook:Wesley Klein wint Popstars
Lees ook:Reallife soap Sylvia Geersen nog niet op tv
Lees ook:Prijs Popstar winnaar Wesley Klein nu al aan diggelen! (zie video)
Lees ook:Luister naar de nieuwe single van Michael Jackson!
Lees ook:Dean Saunders winnaar Popstars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>