SBS-Presentatoren in ‘Hoe Tem je een Draak’


SBS 6 en Net 5 presentatoren Patty Brard (Shownieuws, De Nieuwe Uri Geller) Viktor Brand (Shownieuws), Erik van der Hoff (Het Blok) en Art Rooijakkers (De Spaanse Droom) zullen cameorollen vervullen in de Nederlands gesproken versie van DreamWorks nieuwe animatiefilm How to Train Your Dragon / Hoe Tem je een Draak.

Ze zullen stemmen inspreken van de Vikingen van het eiland Berk. Patty Brard en Viktor Brand zullen hierover verslag doen in de uitzending van Shownieuws om 19.20 uur vanavond, waarbij tevens beelden van deze inspreeksessie vertoond worden.

Foto: Elvin Boer/SBS

Lees ook:Patty Brard en Tygo Gernandt hadden seks!
Lees ook:Live beelden vanaf het Televizier-ring Gala
Lees ook:Patricia en Patty samen ‘over de vloer’?
Lees ook:Glamourblog.nl twittert live vanaf…
Lees ook:Patty Brard moet huis uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>