Trailer: De Gelukkige Huisvrouw met Carice van Houten

Hij is er! De trailer van De Gelukkige Huisvrouw naar het boek van Heleen van Royen met in de hoofdrollen Waldemar Torenstra en Carice van Houten. Wij voelen nu al aan ons water dat dit net zo’n succes gaat worden als de film Komt een vrouw bij de dokter, waarin Carice ook de hoofdrol speelde.

In de film schiet de stralende jonge vrouw Lea (Carice van Houten), door de bepaald niet vlekkeloze geboorte van Harry jr., in een angstaanjagende psychose. Het gevecht wat volgt, in het gesticht tussen haar mede-gekken, en eenmaal weer thuis met haar moeder, haar man en het verleden, maakt De Gelukkige Huisvrouw tot een ontroerend, aangrijpend maar vooral ook geestige film over de universele thema´s als geboorte, dood en moederschap.

Lees ook:Carice van Houten het nieuwe gezicht van MEXX
Lees ook:Villa uit ‘De Gelukkige Huisvrouw’ te koop (zie foto’s)
Lees ook:Komt een Vrouw bij de Dokter grote winnaar Rembrandt Awards
Lees ook:Carice van Houten topless voor Mexx
Lees ook:Carice van Houten boos om foto tepel Revu (zie foto!)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Trailer: De Gelukkige Huisvrouw met Carice van Houten

 1. Danielle

  Ziet er veelbelovend uit, die wil ik zeker zien!

    /   Reply  / 
 2. Laatbloeier

  Ik heb het boek gelezen en dan is het altijd maar afwachten of de film niet tegenvalt. Maar de trailer ziet er goed uit en ik kan me Carice helemaal voorstellen in de rol van de lekker cynische Lea.

    /   Reply  / 
 3. Anton

  Ik ben benieuwd!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>