Scarlett Johansson zet haar villa in de Hollywood Hills te koop

Er staat weer eens een mooi celebrity-stulpje te koop, namelijk de schitterende villa van Scarlett Johansson en Ryan Reynolds. De villa ligt in de Hollywood Hills en is werkelijk een plaatje. Om het te kopen moet je echter flink in de buidel tasten, want het moet 4,9 miljoen dollar opleveren. Dat is een miljoen minder dan het bedrag waar het stel het huis voor kocht in 2007…

Het is een schitterende omheinde Spaanse villa uit 1931. Het heeft vier slaapkamers, vijf badkamers, een zwembad, een mediakamer, sportzaal en meer. Naast buren zijn Charlize Theron, Orlando Bloom en Desperate Housewive Felicity Huffman, dus het is een gezellig buurtje. Scarlett en haar man zouden naar verluid willen verhuizen naar New York. Interesse? Het huis is hier te koop en uiteraard vind je daar nog meer foto’s van dit schitterende stulpje.

Lees ook:Te koop: het stulpje van Eva Longoria!
Lees ook:Penelope Cruz zet villa te koop (zie foto’s)
Lees ook:Te koop: het stulpje van Jennifer Lopez
Lees ook:Villa uit ‘De Gelukkige Huisvrouw’ te koop (zie foto’s)
Lees ook:Villa Marilyn Monroe te koop

1 Reacties // Reageer

One thought on “Scarlett Johansson zet haar villa in de Hollywood Hills te koop

  1. Anton

    Tegen de huidige koers is het slechts € 3,6 miljoen en jammer dat het allemaal zo lelijk amerikaans is uitgevoerd, want het huis en de locatie zijn zeker mooi. Ik zal er over nadenken :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>