Victoria Koblenko uit de kleren!

Victoria Koblenko is uit de kleren gegaan voor tijdschrift Grazia. Op haar naakte lichaam alleen de songteksten van haar favoriete songs. Ook spreekwoordelijk geeft ze zich bloot in bijbehorend interview.

Zo vertelt ze over haar onzekerheid, ober haar stem, haar lengte en de liefde. Ze laat ook weten dat DJ Don Diablo en zij meer dan vrienden zijn, maar hij is niet de enige in haar leven. “Er zijn op dit moment ook andere mannen voor wie ik gevoelens heb.” De van oorsprong Oekraïense beauty zegt ook dat ze nog niet weet of ze haar ex, de voetballer Levchenko, waar ze vijf jaar een relatie mee had, los heeft kunnen laten. Op de website van Grazia vind je enkele (backstage) foto’s, het hele interview en de fraaie foto’s zijn te zien in Grazia van deze week!

Foto: Grazia

Lees ook:Vrouw miljonair stuurt geile sms-jes naar Ronaldo
Lees ook:‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’
Lees ook:Georgina Verbaan weer stijlvolste Amsterdammer
Lees ook:Gerard Joling toch gevraagd voor Toppers
Lees ook:Johnny en Bridget: “ja, we vinden elkaar leuk”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>