Win Ushi & Dushi op dubbel-DVD!

Aanstaande vrijdag 5 maart komt de 2DVD, met maar liefst 3 uur aan materiaal, van Ushi & Dushi uit. De lachwekkende interviews en de nooit eerder getoonde bloopers zijn uiterst vermakelijk en staan garant voor ongekend veel kijkplezier. Wij mogen op Glamourblog een aantal exemplaren weggeven!

In het RTL 4-programma ‘Ushi en Dushi’ kruipt Wendy van Dijk in de huid van Ushi en Lucretia. De rondborstige, welbespraakte en zelfbewuste Antilliaanse Lucretia is sterreporter bij TéléCuraçao en is samen met haar personal assistant Irmgard in Nederland om verslag te doen van typisch Hollandse gebruiken en fenomenen. Ook de Japanse interviewster Ushi is samen met haar collega Hiromi Tojo in het land en verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartige vragen. Deze alter ego’s van Wendy van Dijk zorgen voor hilarische avonturen. Ushi verrast internationale sterren en Lucretia verbaast zich in Nederland over onze gebruiken en gewoontes.

WIN!
Wij mogen deze week een aantal exemplaren weggeven van deze dubbel-DVD. Om kans te maken, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wendy van Dijk beviel onlangs van een dochtertje. Welke naam kreeg zij?
(TIP: het antwoord is terug te vinden op Glamourblog!)

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Ushi. Vergeet niet in je mailtje je adresgegevens te vermelden. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 13 maart 2010.

Lees ook:Ushi en… Loesie! Oftwel, Wendy van Dijk!
Lees ook:Nieuw alterego voor Wendy van Dijk
Lees ook:Wendy van Dijk neemt BN’ers in de maling met 3 nieuwe typetjes
Lees ook:Win de DVD box Glamourland – Society volgens Dröge!
Lees ook:Dan Karaty te grazen genomen door Wendy van Dijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>