Pokertournooi Fatima Moreira de Melo overvallen (zie video!)

Er is een overval gepleegd tijdens het grootste pokertoernooi van Duitsland, de European Poker Tour Berlin. Gewapende overvallers hebben een onbekende hoeveelheid geld buitgemaakt. Er was zeker een miljoen euro in kas. Onder meer Fatima Moreiro de Melo en Boris Becker speelden mee in dit toernooi. Fatima was al uitgeschakeld, maar of Boris op dat moment aanwezig was is nog niet bekend.

Fatima Moreira de Melo deed het erg goed tijdens de opening van het European Poker Tournament met een hand azen, maar een dag later werd ze van tafel geveegd. Daarom werd de voomalig hockeybabe donderdag uitgeschakeld. Maar goed ook, anders was ze getuige geweest van de brutale overval.

De daders waren volgens ooggetuigen gemaskerd en gewapend toen ze het 5-sterren Grand Hyatt-hotel bestormden, waar het evenement werd gehouden. Volgens de politie is er niet geschoten. Maar door de paniek die ontstond onder de bezoekers en de spelers zijn toch meerdere mensen licht gewond geraakt. De livebeelden waren tijdens de overval te zien op Internet. Zie de beelden hieronder.

Lees ook:Interview: Dennis van der Geest (video)
Lees ook:Interview: Fatima Moreira de Melo (video)
Lees ook:80 Miljoen buitgemaakt bij juwelier in Parijs
Lees ook:Volg het privéleven van Boris Becker online!
Lees ook:Kimberley Klaver breekt neus bij ‘Sterren Springen’ (+ video)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pokertournooi Fatima Moreira de Melo overvallen (zie video!)

  1. Izaak

    Ik kan niet geloven dat dit zou gebeuren in een poker toernooi ….. zo gevaarlijk ….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>