Yolanthe en Wesley trouwen in juli in Toscane

Na weken van speculeren lijkt er dan nu toch iets bekend te zijn geworden in de media over het huwelijk van Yolanthe Cabau van Kasbergen met voetballer Wesley Sneijder. De twee trouwen het derde weekend van juli in Toscane.

Dat meldt Yolanthe vandaag in De Telegraaf. “Het wordt het derde weekend van juli. En we geven elkaar het jawoord op een superromantische plaats in Toscane.” Maar meer laat ze niet los over het huwelijk. Rossana Lima (de vrouw van Kluivert) en Anouk Smulders (vrouw van fotograaf Edwin Smulders) zijn hun weddingplanners. Wesley en Yolanthe trouwen dus vlak na het WK voetbal, een week na de bruiloft van voetballer John Heitinga die naar verluidt op Ibiza trouwt.

Foto: Jim Hoogendorp

Lees ook:Anouk en Rossana ‘weddingplanners’ van Yolanthe en Wesley
Lees ook:Rossana heeft The Class Company verlaten
Lees ook:‘Beslag op rekening Wesley en Yolanthe’
Lees ook:Ook Anouk Smulders verlaat The Class Company
Lees ook:Wesley Klein treedt op tijdens huwelijk Yolanthe en Wesley

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Yolanthe en Wesley trouwen in juli in Toscane

  1. Pingback: Tweets die vermelden Yolanthe en Wesley trouwen in juli in Toscane | Glamour -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>