Kylie, Sienna en Claudia geven zich bloot voor borstkanker

Altijd leuk natuurlijk als een paar mooie dames schaars gekleed gaan op foto’s, maar helemaal als het voor het goede doel is. Vijf jaar nadat Kylie Minogue zelf getroffen werd door borstkanker zet ze zich in voor een campagne om borstkanker meer onder de aandacht te brengen.

De 41-jarige zangeres ging compleet naakt en droeg niet anders dan haar mooie glimlach en een doek met daarop het Fashion Targets Breast Cancer logo. Ook de zwangere Claudia Schiffer en actrice Sienna Miller gingen uit de kleren voo het goede doel. De foto’s werden gemaakt door niemand minder dan Mario Testino.

In mei 2005 werd Minogue zelf getroffen door borstkanker. Na een jaar van behandelingen en chemo werd de zangeres een jaar later gelukkig genezen verklaard en ging in november 2006 weer op tour met haar Showgirl tour. Zie de foto’s hieronder.

Lees ook:Kylie Minogue komt naar Nederland!
Lees ook:Sienna Miller in Mamma Mia!
Lees ook:Modellenparade tijdens het Costume Institute Gala Benefit (zie foto’s)
Lees ook:Chrissy Amphlett (Divinyls) overleden aan borstkanker
Lees ook:Video: Doutzen en andere sexy modellen spinnen voor het goede doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>