Nicolette Kluijver: ‘Mam, ik ga in Playboy!’ (eerste foto!)

Er gingen al lange tijd geruchten dat Nicolette Kluijver in de volgende Playboy zou staan. Nicolette bleef al die tijd ontkennen, maar veel bronnen bleven volhouden dat het wel degelijk waar zou zijn. Zondagavond bekende de presentatrice aan het eind van de uitzending van Spuiten & Slikken dat ze inderdaad bloot in het mannenblad zal staan…

“Mam, ik moet je wat vertellen. Ik ga in het grootste naaktblad van Nederland staan.” liet Nicolette weten. Hiermee ‘bevestigde’ de presentatrice dat de geruchten dat ze in het aprilnummer van Playboy te bewonderen zou zijn, waar waren…
Maar is dat wel zo? Of gaat het uiteindelijk toch om een 1 april grap? Het ligt er namelijk nogal dik op.

Er werden backstage-beelden van haar naaktshoot getoond, waarop nog weinig te zien was. BNN belooft het hele filmpje van de shoot volgende week zondag uit te zenden, maar het zou natuurlijk zomaar een 1 april grap kunnen zijn. We wachten het dus nog even af tot de foto’s in onze mailbox belanden. Eerst zien, dan geloven…

UPDATE:
Inmiddels zou Playboy de shoot ook bevestigd hebben. Of spelen zij het spelletje gewoon mee? Het lijkt er toch op dat het waarheid is. Hoofdredacteur Jan Heemskerk meldt: “Goede gewoonte bij Playboy is pas ruchtbaarheid aan dergelijke reportages te geven als de contracten zijn getekend, de foto’s zijn gemaakt en de definitieve keus door iedereen is goedgekeurd. Bovendien wilden we Nicolette in de gelegenheid stellen het grote nieuws zelf bekend te maken in haar eigen programma.”

Nicolette zou zelf het initiatief hebben genomen voor de shoot op voorwaarde dat ze de shoot in haar programma mocht laten zien. Zondag 4 april zou in Spuiten en Slikken een reportage van Nicolette’s fotoshoot voor Playboy te zien zijn en 8 april zou de nieuwe Playboy met Nicolette dan in de winkel liggen. Een miniscuul voorproefje is alles wat we tot op heden aan bewijs hebben…

Zie ook de backstage foto’s!

Lees ook:De Playboy foto’s van Nicolette Kluijver
Lees ook:Playboy Nicolette Kluijver goed verkocht
Lees ook:Nicolette Kluijver Playboy Shoot Behind the Scenes video!
Lees ook:Nicolette Kluijver na Playboy nu ook bloot in Viva
Lees ook:De Playboyfoto’s van Nicolette Kluijver!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>