Buitenechtelijke dochter Robert Schoemacher de dupe?

Het leek ook te mooi om waar te zijn; nog geen twee weken poseerden Robert Schoemacher en zijn vrouw Claudia als ‘one big happy family’ tesamen met zijn voormalig minnares Anja en zijn buitenechtelijke dochter Andjelica in het Dolfinarium. Nu blijkt dit prille geluk tussen vader en dochter alweer scheurtjes te gaan vertonen…

De moeder van het 8-jarige meisje is namelijk in een ruzie verwikkeld met Claudia, de huidige vrouw van Schoemacher. Anja zou volgens Claudia haar man Robert chanteren om te betalen, onder het dreigement dat zij een boek zal gaan schrijven. Volgens Anja had Robert meerdere minnaressen. In een interview met RTL Boulevard spreekt Anja tegen dat ze de vader van haar kind chanteert en sluit samen met haar dochter af met de woorden “Zo heb je een papa en zo nemen ze je ‘m weer af”. Het zou toch sneu zijn als het kind wederom de dupe is van deze ruzie?

Lees ook:Video: Claudia Schoemacher geeft zich bloot op LXRY Fair
Lees ook:Robert Schoemacher moet vader betalen
Lees ook:Cosmetica-goeroe Robert Schoemacher is laptop kwijt
Lees ook:Glamourdokter Robert Schoemacher verdacht van miljoenenfraude
Lees ook:‘Kluun ging al vreemd voor zijn vrouw kanker had’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Buitenechtelijke dochter Robert Schoemacher de dupe?

  1. Blog Boy

    Ach ja, kinderen zijn altijd de dupe van zulke “ruzie’s”

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>