Nicolette Kluijver na Playboy nu ook bloot in Viva

In Playboy gaan de kleren uit, in Viva geeft Nicolette zich ook bloot. Ze vertelt alles over de vraag waaróm ze het heeft gedaan. Op de cover staat ze bijna naakt, in het blad vertelt ze over de sessie, en wat haar ouders en haar vriend ervan vinden.

De geruchten gingen al een tijdje en ze bleken waar: BNN’s Slikken en Spuiten presentatrice Nicolette Kluijver poseert naakt in Playboy. “Een jaar geleden werd ik al gevraagd,” vertelt ze in Viva. “Wat een domme vraag, dacht ik. Ik zei nee uit onzekerheid. Maar ik ben het afgelopen jaar steeds trotser op mezelf geworden.”

“De eerste dag van de shoot ging ik bijna dood! Maar op dag twee liep ik vrolijk rond te springen in mijn blote kont. Ik voelde me een andere, sexy versie van mezelf. Het lijkt alsof ik mijn knappe tweelingzus ben. En nee, ik geloof niet dat mijn moeder het erg leuk vindt…” De Viva met het openhartige interview met Nicolette ligt vanaf vrijdag 9 april in de winkel.

Lees ook:De Playboyfoto’s van Nicolette Kluijver!
Lees ook:De Playboy foto’s van Nicolette Kluijver
Lees ook:Nicolette Kluijver: ‘Mam, ik ga in Playboy!’ (eerste foto!)
Lees ook:‘Dewi Pechler de volgende BN’er in Playboy’ (foto’s!)
Lees ook:Video: Nicolette Kluijver uit de kleren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>