De Playboyfoto’s van Nicolette Kluijver!

Ja hoor, bij menig man (en een enkele vrouw) is hij vandaag op de mat gevallen. Niks geen 1 april grap, maar Nicolette Kluijver écht naakt in de Playboy. De cover mag dan wel heel leuk in 3D zijn, maar verder is hij wel ont-zet-tend braaf voor de Playboy. Geen tiet te zien, geen schokkende dingen…

Maar dan de foto’s aan de binnenzijde… we zullen je eens even voor je beschrijven; we zien Nicolette bijtend op haar duim, wederom geen borsten of edele delen te zien. Wel heel erg braaf! De volgende pagina is al wat bloter. Nicolette zonder slip of bh, die haar shirt uittrekt. Maar de foto’s zijn zo donker, dat behalve wat contouren nog weinig te zien is. De pagina daarna zien we Nicolette in haar blote billen, de foto ernaast met hemdje aan en in haar blote borsten, maar dan weer met een broekje aan. Tja… Daarna zien we Nicolette naakt liggend met een glas. Helemaal in haar blootje, maar ze knijpt haar benen zo samen, dat menig man er niet opgewonden van zal worden.

De volgende pagina’s idem dito. Daarna zien we Nicolette haar schaamhaar scheren, op haar buik liggend een panty uittrekken (tja, dat gaat niet zo makkelijk) en vervolgens nog een weinig flatteuze foto in haar nakie met een panty aan. De enige foto waarop Nicolette echt naakt is, is de foto die we min of meer al gezien hadden met de blouse. Okee, wij zijn natuurlijk niet van het mannelijk geslacht, maar dit noemen wij toch wel een hele preutse Playboy shoot. Ongetwijfeld zullen er al mensen druk met scannertjes in de weer zijn om de foto’s online te zetten en zodra wij ze hebben zullen we er uiteraard naar linken. Tot die tijd zal je het met bovenstaande beschrijving moeten doen… kan je daar niet op wachten, de Playboy ligt vanaf vandaag ook in de winkel.

Lees ook:De Playboy foto’s van Nicolette Kluijver
Lees ook:Nicolette Kluijver: ‘Mam, ik ga in Playboy!’ (eerste foto!)
Lees ook:Nicolette Kluijver na Playboy nu ook bloot in Viva
Lees ook:De boobjob van Nicolette van Dam
Lees ook:Hoogzwangere Nicolette Kluijver uit de kleren (zie video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>